Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu u ponedjeljak u KTC-u

Umirovljenici uživali u filmu „Zaboravljena jela Podravine“
01/06/2021
Za Socijalnu samoposlugu u KTC-u prikupljeno čak 180 kilograma hrane
07/06/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira prikupljanje donacija za svoju Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC u Koprivnici u ponedjeljak, 7. lipnja u vremenu od 9 do 13 sati.

U prikupljanju će sudjelovati volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i volonteri umirovljenici koji sudjeluju u projektu „Volonter penzioner“. Kao i inače na ovakvim akcijama, kupcima će dijeliti letke s popisom artikala potrebnih u Socijalnoj samoposluzi te od njih preuzimati prehrambene namirnice i higijenske potrepštine.

Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koje u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijelimo potrebitima s područja Koprivnice. Građani koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine mogu to učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7. Unaprijed zahvaljujemo na svim vašim donacijama!

Projekt “Volonter penzioner” sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena “Kamengrad”, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content