Za Socijalnu samoposlugu u KTC-u prikupljeno čak 180 kilograma hrane

Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu u ponedjeljak u KTC-u
04/06/2021
Novi Odbor upriličio prijem za Volontera godine HCK Miroslava Kaniseka
10/06/2021

KOPRIVNICA – Iznimno uspješna je bila akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, koju je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo u ponedjeljak, 7. svibnja u Robnom centru KTC u Koprivnici. U četiri sata, koliko je trajala akcija, građani su u kolicima naših volonterki ostavili oko 180 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i četiri komada higijenskih potrepština.

Kao i inače na ovakvim akcijama, na ulazu u KTC volonteri su kupcima dijelili letke s popisom proizvoda potrebnih u Socijalnoj samoposluzi te preuzimali donacije. A ovaj put volontirale su majka i kći. Iznimno nas veseli da se plemenitost pomaganja drugima prenosi u obiteljima, a ta je međugeneracijska suradnja ujedno urodila odličnim rezultatom ove akcije.

Svima koji su sudjelovali u akcijama prikupljanja prehrambenih i higijenskih artikala za Socijalnu samoposlugu ili će to učiniti, zahvaljujemo na velikodušnosti i darežljivosti.

Među volonterima koji su prikupljali donacija u Robnom centru KTC u Koprivnici i ovaj put su bili umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Taj projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena „Kamengrad“, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content