Za Socijalnu samoposlugu u KTC-u prikupljeno oko 70 kilograma hrane

Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu u ponedjeljak u KTC-u
09/04/2021
Otvoren Klub umirovljenika, mjesto za kvalitetno provođenje slobodnog vremena
13/04/2021

KOPRIVNICA – Volonteri Gradskog društva Crvenog križa su u ponedjeljak, 12. travnja u Robnom centru KTC u Koprivnici proveli još jednu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu. U četiri sata akcije prikupljeno je oko 70 kilograma hrane i 29 komada različitih higijenskih potrepština.

Ako se niste stigli odazvati ovoj akciji, a imate mogućnosti i željeli bi pomoći potrebitim sugrađanima, donacije uvijek možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa u Ulici braće Radića 7. Ujedno zahvaljujemo svim našim volonterima i donatorima na potpori u akcijama koje provodimo.

Među volonterima koji su prikupljali donacija u Robnom centru KTC u Koprivnici i ovaj put su bili umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Taj projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena „Kamengrad“, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content