Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu u ponedjeljak u KTC-u

Svjetski dan zdravlja obilježili smo testiranjem i podjelom higijenskih potrepština korisnicima Pučke kuhinje
07/04/2021
Za Socijalnu samoposlugu u KTC-u prikupljeno oko 70 kilograma hrane
12/04/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira prikupljanje prehrambenih artikala i higijenskih potrepština za svoju Socijalnu samoposlugu u robnom centru KTC u Koprivnici u ponedjeljak, 12. travnja 2021. u vremenu od 9 do 13 sati. U akciji će sudjelovati volonteri, koji će kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih artikala i preuzimati donacije.

Pozivamo građane koji su u mogućnosti da svojim donacijama pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Unaprijed zahvaljujemo svima koji u kolicima naših volontera ostave brašno, konzerve, rižu i ostale namirnice za Socijalnu samoposlugu.

Prikupljene stvari bit će raspoređene u pakete koji se jednom tjedno dijele potrebitima. U prikupljanjima donacija te pakiranju i podjeli paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Pozivamo umirovljenike koji žele sudjelovati u takvim i ostalim aktivnostima iz ovog projekta, da se jave na broj 048/642-193.

Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content