Za Socijalnu samoposlugu u KTC-u prikupljena 124 kilograma hrane

U Kauflandu prikupljena 1 tona i 400 kg prehrambenih namirnica za Socijalnu samoposlugu
11/10/2021
Županijski interventni tim Crvenog križa sudjelovao na vježbi spašavanja na Dravi
12/10/2021

KOPRIVNICA – Volonteri Gradskog društva Crvenog križa su u ponedjeljak, 11. listopada 2021. godine u Robnom centru KTC u Koprivnici proveli još jednu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu. U četiri sata akcije građani su donirali 124 kilograma prehrambenih namirnica i tri komada različitih higijenskih potrepština.

Pribroji li se taj iznos donacijama prikupljenima u Kauflandu, gdje se cijeli prošli tjedan provodila akcija „Vaš dar za pravu stvar“, velikodušni građani u Koprivnici ovih su dana za Socijalnu samoposlugu donirali više od tonu i pol hrane. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali.

Ako se niste stigli odazvati ovim akcijama, a imate mogućnosti i želje pomoći potrebitima, iduće prikupljanje donacija organiziramo u subotu, 16. listopada od 9 do 13 sati u Shopping centru Supernova u Koprivnici.

Među volonterima koji prikupljaju donacija u trgovačkim centrima su umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Taj projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena „Kamengrad“, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content