U Kauflandu prikupljena 1 tona i 400 kg prehrambenih namirnica za Socijalnu samoposlugu

Akcija ‘Solidarnost na djelu’ i ove godine u novo normalnim uvjetima
07/10/2021
Za Socijalnu samoposlugu u KTC-u prikupljena 124 kilograma hrane
12/10/2021

KOPRIVNICA- U sklopu akcije ‘ Solidarnost na djelu 2021’ od 4. do 10. listopada 2021. godine Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Kauflandom organiziralo je i provelo akcije prikupljanja namirnica za potrebe Socijalne samoposluge pod nazivom ‘Vaš dar za pravu stvar’ u kojima su volonteri dijelili letke s popisom potrebnih namirnica i prikupljali donacije od kupaca. Akcija je provedena uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka stožera. Ukupno je prikupljen 1.408 kg namirnica i 38 komada higijenskih potrepština.

Sve donacije koje su prikupljene od velikodušnih kupaca dijelit će se svake srijede u Socijalnoj samoposluzi, obiteljima s područja grada Koprivnice, prema određenom rasporedu. Još jednom se zahvaljujemo svima onima koji su podržali ovu akciju i omogućili da i dalje nastavljamo pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija te svakodnevno punili košaricu  kako bi se njihovim sugrađanima osigurale osnovne prehrambene namirnice i higijenske potrepštine.

U akciji ‘Solidarnost na djelu 2021’ prikupljamo sredstva za kupnju sportske obuće potrebitim učenicima svih osnovnih i srednjih škola s našeg područja, te vas pozivamo da se pridružite akciji kupnjom bona solidarnosti, skeniranjem barkoda na našem letku ili uplatom sredstava na žiro račun otvoren samo za tu namjenu HR7123860021552006946

Također pozivamo sve one koji žele donirati prehrambene proizvode i higijenske potrepštine, a nisu bili u mogućnosti doći u Kaufland, da ih mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radić 7, svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content