Građani u Supernovoj za Socijalnu samoposlugu donirali 159 kg hrane i 36 higijenskih proizvoda

Na rujanskim akcijama prikupljeno 455 doza krvi, imamo i 4 nova jubilarca!
15/09/2023
Koprivnički Crveni križ organizirao vježbu Olujno nevrijeme na području grada
20/09/2023

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je u subotu, 16. rujna 2023. godine u Shopping centru Supernova akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu. Građani su donirali 192 različitih prehrambenih proizvoda ukupne težine 159 kilograma, te 36 proizvoda za higijenu. Zahvaljujemo svima koji su pomogli!

U prikupljanju u Supernovoj sudjelovale su volonterke Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, članice našeg Kluba Volonter penzioner. Kupcima su dijelile letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimale donacije te zajednici darovale četiri sata svojeg vremena. Zahvaljujući ovakvim akcijama i ostalim donacijama svakog tjedna možemo pripremiti humanitarne pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane u potrebi.

Projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014- 2020. u iznosu od 263.450,06 eura, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content