Volonteri proveli subotu na izletu u Sloveniji

Liječnicima smo donirali knjižice u povodu Svjetskog dana srca
29/09/2017
Održana prva radionica u sklopu projekta „Volimo volontiranje“
04/10/2017

KOPRIVNICA – Volonteri i zaposlenici Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica su u subotu 30. rujna 2017. kao i svake godine proveli jedan dan u druženju na izletu, ovaj put u Sloveniji.

Sve volontere koji ulažu svoje vrijeme i dobrovoljni rad u GD CK Koprivnica tijekom godine, GD CK Koprivnica nagradi jednodnevnim izletom. Predsjednici općinskih i mjesnih društava i društava darivatelja krvi, organizatori davalaštva i volonteri u akcijama DDK kao i zaposlenici, proveli su subotu na izletu. Posjetili su dvorac Olimje iz 11. stoljeća kasnije pretvorenog u samostan, a u sklopu kojega se nalazi treća najstarija ljekarna u Europi gdje se prodaju ljekoviti pripravci spravljeni od ljekovitog bilja iz obližnjeg botaničkog vrta. Nakon toga posjetili su čokoladarnicu Syncerus u kojoj se ručno proizvode praline, griote, kandirano voće i ostale slastice, pivovarnu Haler gdje su zainteresirani mogli degustirati svjetlo i tamno pivo te seosko imanje Jelenov greben u vlasništvu obitelji Ježovnik. Ugodno proveden dan završili su druženjem i večerom u restoranu Štefova klet u Gornjoj Dubravi.

Na ovaj način Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica zahvaljuje svim svojim volonterima i dobrovoljnim darivateljima krvi koji nesebično pomažu našem radu.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content