Vaš dar za pravu stvar, za Socijalnu samoposlugu

Podravka donirala koprivničkom Crvenom križu devet tona hrane za Socijalnu samoposlugu
05/12/2022
Dobrovoljni darivatelji krvi Policijske uprave koprivničko–križevačke održali svoju Skupštinu
09/12/2022

KOPRIVNICA – U sklopu obilježavanja Tjedna solidarnosti, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Kauflandom i ove godine u predblagdansko vrijeme provodi akciju Vaš dar za pravu stvar. Radi se o prikupljanju donacija za Socijalnu samoposlugu, koje će započeti u četvrtak, 8. prosinca i trajati do srijede, 15. prosinca 2022. godine.

Čitav tjedan u Kauflandu u Koprivnici bit će postavljena košara Crvenog križa u kojoj građani mogu ostaviti prehrambene namirnice ili higijenske proizvode za Socijalnu samoposlugu. Kako bi potaknuli kupce na doniranje, povremeno će na ulazu u Kaufland volonteri koprivničkog Crvenog križa dijeliti letke s popisom stvari potrebnih korisnicima Socijalne samoposluge.

Pozivamo građane koji su u mogućnosti da ostave u košari Crvenog križa neki dar za pravu stvar i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Unaprijed zahvaljujemo!

Hvala i svima koji su u ponedjeljak, 5. prosinca u KTC-u na Danici sudjelovali u akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu koprivničkog Crveno križa. U četiri sata akcije građani su donirali 128 kilograma prehrambenih namirnica i četiri komada različitih higijenskih potrepština.

U prikupljanjima donacija u trgovačkim centrima sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content