Podravka donirala koprivničkom Crvenom križu devet tona hrane za Socijalnu samoposlugu

Naši volonteri proglašeni najboljima u Koprivnici u 2022. godini
05/12/2022
Vaš dar za pravu stvar, za Socijalnu samoposlugu
07/12/2022

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je među 11 udruga iz cijele Hrvatske, koje su dobile donaciju Podravke u povodu 75 godina poslovanja kompanije i nadolazećih blagdana. Prilikom primopredaje oko devet tona hrane za Socijalnu samoposlugu u ponedjeljak, 5. prosinca sjedište GDCK Koprivnica posjetila je predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić sa suradnicima.

– Zahvalni smo našoj kompaniji sa srcem na ovoj velikoj donaciji. Drago nam je da je Podravka prepoznala djelovanje koprivničkog Crvenog križa i potrebe sugrađana. Na području grada i okolnih 11 općina imamo više od tisuću korisnika. Naši djelatnici i volonteri idućih će dana sve što smo dobili pakirati u pakete te dijeliti u Socijalnoj samoposluzi korisnicima u gradu i dostavljati onima u selima, rekla je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Adela Sočev. Posebno je zahvalila Martini Dalić na dolasku i naglasila da je ona prva čelnica Podravke koja je posjetila GDCK Koprivnica.

Uz djelatnike, na primopredaji donacije bili su volonteri koprivničkog Crvenog križa. Svi zajedno odmah su prionuli poslu odnosno krenuli s istovarivanjem donacije iz kamiona koji je zauzeo skoro cijelo dvorište. Na Međunarodni dan volontera oni su tako ponovno darovali svoje slobodno vrijeme za pomoć drugima, a Martina Dalić im je čestitala njihov dan.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content