Dobrovoljni darivatelji krvi Policijske uprave koprivničko–križevačke održali svoju Skupštinu

Vaš dar za pravu stvar, za Socijalnu samoposlugu
07/12/2022
Darujte krv – spasite život, dođite na akcije od 12. do 16. prosinca
09/12/2022

KOPRIVNICA – Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Policijske uprave koprivničko–križevačke održalo je u četvrtak, 8. prosinca 2022. godine redovnu Skupštinu. O aktivnostima provedenima u proteklom razdoblju okupljene je izvijestio predsjednik Društva Ivica Kiseljak te istaknuo da je u 2021. i 2022. prikupljeno 218 doza krvi. Predložio je Plan rada za 2023. godinu i s njim su se složili svi prisutni darivatelji.

Skupu su se obratili i gosti. Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev pohvalila je rad Društva DDK naše Policijske uprave i istaknula doprinos koji darivatelji iz PU imaju u lancu solidarnosti odnosno prikupljanja tekućine koja život znači. Predsjednik GDCK Koprivnica Vjekoslav Štimac izrazio je zadovoljstvo radom Društva kojeg je i on bio član te ponos na svoje bivše kolege koji pružaju ruku, daruju krv te i na taj način spašavaju živote. Načelnik Policijske uprave Dragutin Vurnek, također dobrovoljni darivatelj krvi, u svojem obraćanju je naglasio da mu je iznimno drago što njihovo Društvo DDK okuplja velik broj darivatelja krvi te što i kroz taj humani i plemeniti čin daju doprinos društvu. Svi su poželjeli uspješan daljnji rad Društvu, a darivateljima krvi i dalje dobro zdravlje.

Na kraju Skupštine ravnateljica i predsjednik GDCK Koprivnica Adela Sočev i Vjekoslav Štimac dodijelili su priznanja za jubilarni broj darivanja krvi.

Za 10 darivanja priznanja su primile Karmenka Mihalić i Karmen Nekić.

Za 20 darivanja Sonja Bukvić, Danijela Fuček i Vanda Panić.

Za 25 darivanja Silvija Kenđel i Kristina Stručić-Deković,

Od muškaraca za 10 darivanja priznanja su primili Krunoslav Češnjaj, Vitomir Kralj i Vjekoslav Širec.

Za 20. darivanje krvi Renato Begović, Ano Jantolek, Matej Lanščak, Krunoslav Mikec, Dejan Novaković, Dragan Puhač, Mato Radotović, Matija Skelin, Milan Slaviček i Dragutin Vurnek.

Za jubilarno 30. darivanje krvi Boris Arambašić, Dalibor Fuček, Siniša Hartman, Ivan Juriša, Krešimir Lovković, Alen Rupa i Miljenko Tušek.

Za 40 darivanja Danijel Baltić, Tomislav Batak, Damir Cmrk, Stjepan Halavuk, Miroslav Harači, Damir Jančijev, Damir Sambol i Željko Šostarić.

Jubilarci s još većim brojem darivanja krvi priznanja su primili na svečanosti u povodu Dana dobrovoljnih darivatelja krvi 24. listopada u koprivničkom Domu mladih.

Za 35. darivanje priznanje je tada dobila Mirela Kovaček.

Za 50. darivanje Marijan Đukić, Mirael Mihalić, Dinko Sabolec, Elvis Sirovec, Goran Smoljanović i Mario Vidović.

Za 75. darivanje: Krunoslav Pobi i Roman Sabol.

Svima iskrene čestitke!

Skupština Društva DDK Policijske uprave koprivničko-križevačke bila je i prilika da se darivatelji iz te ustanove zahvale na suradnji dugogodišnjem organizatoru akcija DDK u GDCK Koprivnica Zdravku Jankoviću. Poželjeli su mu dugovječnu mirovinu te mnogo zdravlja i sreće u nastavku života.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content