Umirovljenici iz Kluba Volonter penzioner na Opatovini gledali Histrione

Dobrovoljni darivatelji krvi u kolovozu dali 422 doze dragocjene tekućine
23/08/2022
Projektni tim obaviješten o produljenju radova Centra za pomoć u kući
02/09/2022

ZAGREB – Članovi Kluba umirovljenika “Volonter penzioner” gledali su predstavu “Svoga tele gospodar” na Zagrebačkom histrionskom ljetu na Opatovini. Njihov odlazak u Zagreb u utorak, 30. kolovoza 2022. godine organiziralo je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica. Prije uživanja u toj predstavi na otvorenom, u parku Opatovina, umirovljenici su prošetali središtem grada i razgledali neke znamenitosti Zagreba. Bila je to jedna od brojnih svakodnevnih besplatnih aktivnosti koje organiziramo za članove Kluba “Volonter penzioner”.

Umirovljenici, želite li kvalitetno, zabavno i korisno provoditi svoje slobodno vrijeme, pridružite nam se! Klub “Volonter penzioner” je na Trgu E. Kumičića 4 (plava zgrada preko puta bolnice), otvoren je radnim danom od 10 do 12 sati. Član može biti svatko tko donese dva dokumenta: osobnu iskaznicu te rješenje o mirovini ili obavijest o mirovinskim primanjima. Za dodatne informacije možete nas nazvati na 091-260-0066.

Projekt “Volonter penzioner“ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena “Kamengrad“, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content