Učenici Osnovne škole ‘Braća Radić’ prikupili 260 kilograma odjeće

U Osnovnoj školi „Braća Radić“ akcija prikupljanja odjeće u sklopu projekta „Volimo volontiranje“
20/03/2019
GDCK Koprivnica nastavilo s podjelom paketa iz projekta „Humanitarni paket za sjevernu Hrvatsku“
29/03/2019

Koprivnica – Učenici Osnovne škole ‘Braća Radić’, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica, prikupljali su odjeću od svojih kolega i prijatelja učenika i nastavnika na Volonterskoj točki u svojoj školi. Akcija prikupljanja osmišljena je u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’, a sve donacije namijenjene su za socijalno potrebite sugrađane.

Vrijedni mali volonteri marljivo su u srijedu, 20. ožujka 2019. godine, prikupljali donacije i odlagali u košaru sve donirano, dok su njihovi školski prijatelji i kolege bili vrlo darežljivi te donirali 260 kilograma odjeće.

Sve će donacije biti podijeljene korisnicima Socijalne samoposluge.

U ime Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, partnera u projektu i naših vrijednih volontera zahvaljujemo svima na ovoj nesebičnoj gesti humanosti i solidarnosti!

Projekt ‘Volimo volontiranje’, u sklopu kojeg se održavaju akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.), a provodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content