U Osnovnoj školi „Braća Radić“ akcija prikupljanja odjeće u sklopu projekta „Volimo volontiranje“

Luki Jurendiću dodijeljena nagrada na međunarodnom likovnom natječaju Crvenog križa Slovenije
18/03/2019
Učenici Osnovne škole ‘Braća Radić’ prikupili 260 kilograma odjeće
21/03/2019

Koprivnica – Učenici Osnovne škole „Braća Radić“, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica, organiziraju akciju prikupljanja donacija odjeće u svojoj školi. Akcija je osmišljena u sklopu projekta „Volimo volontiranje“, a sve donacije namijenjene su za naše sugrađane u socijalnoj potrebi.

Akcija se održava u srijedu 20. ožujka 2019. u vremenu od 7:30 do 9:00 te u popodnevnoj smjeni od 12:30 do 14:00 na Volonterskoj točki u OŠ „Braća Radić“ gdje će članovi volonterske grupe dijeliti letke svojim kolegama učenicima i nastavnicima kako bi ih potaknuli da se uključe u aktivnost i učine dobro djelo donacijom barem jednog komada odjeće.

Sve donacije koje se prikupe biti će podijeljene korisnicima Socijalne samoposluge u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica.

Projekt „Volimo volontiranje“ provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Gradom Koprivnica i koprivničkim osnovnim školama „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „A. N. Gostovinski“ , a financiran je u sklopu Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.166.365,04 kn.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content