Učenici Osnovne škole ‘Antun Nemčić Gostovinski’ prikupili oko 130 kg raznih prehrambenih namirnica i 61 komad higijenskih potrepština

Prijemi u podmladak Crvenog križa održani i u općinskim školama
27/05/2019
Ured Crvenog križa Europske unije objavio vijest o projektima ‘Mali humanitarko’ i ‘Volimo volontiranje’
29/05/2019

Koprivnica – Učenici Osnovne škole ‘Antun Nemčić Gostovinski’, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica, prikupili su oko 130 kg raznih prehrambenih namirnica i 61 komad higijenskih potrepština. Ova humanitarna akcija provedena je u ponedjeljak, 27. svibnja 2019. godine, a osmišljena je u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’, a sve donacije namijenjene su korisnicima Socijalne samoposluge.

Učenici Osnovne škole ‘Antun Nemčić Gostovinski’ pokazali su kako i mali mogu biti veliki ljudi velikog srca. Košara za prikupljanje, koja se nalazi na Volonterskoj točki se cijela ispunila, a učenici su donirali veliki broj prehrambenih i higijenskih proizvoda.

Još jednom zahvaljujemo našim vrijednim malim volonterima koji su ovu humanitarnu akciju osmišljavali, koordinirali i u svemu pomagali te svim učenicima koji su srce otvorili i sitnicu izdvojili.

Gradsko  društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima  Gradom Koprivnica, koprivničkim osnovnim školama ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije ‘Rad na dar’ već 21 mjesec provodi projekt ‘Volimo volontiranje’ financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ʹUčinkoviti ljudski potencijaliʹ 2014. – 2020).

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content