Prijemi u podmladak Crvenog križa održani i u općinskim školama

U Osnovnoj školi ”Antun Nemčić Gotovinski” akcija prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u sklopu projekta ”Volimo volontiranje”
24/05/2019
Učenici Osnovne škole ‘Antun Nemčić Gostovinski’ prikupili oko 130 kg raznih prehrambenih namirnica i 61 komad higijenskih potrepština
28/05/2019

KOPRIVNICA – Prijemi učenika prvih razreda osnovnih škola u podmladak Crvenog križa Koprivnica priređeni su u općinskim školama tijekom Tjedna Crvenog križa, a s prijemima smo nastavili  i tokom cijelog svibnja. Učenici su u svakoj školi pripremili prigodni program za nove članove, a novi članovi podmlatka dobili su za poklon i uspomenu na prijem u podmladak, slikovnice o Mišica Milica te potvrdu o prijemu u podmladak. Tako smo prijeme održali u Koprivničkim Bregima, Drnju, Legradu, Goli, Đelekovcu, Sokolovcu, Novigradu Podravskom i Rasinji, te  u PŠ Hlebine, Sigetec, Glogovac i Peteranec. Na prijemima su bili djelatnici  GD CK Koprivnica Adela Sočev, Zdravko Janković i Mladen Gabaj koji su novim članovima podmlatka objasnili što je Crveni križ, dok je prijemu u OŠ Drnje prisustvovala i Štefica Petrović predsjednica  Općinskog društva Crvenog križa Drnje.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content