U Trgovačkom Centru Koprivnica održat će se akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

U 14 mjesnih odbora prikupljeno 32.579,42 kuna za sportsku obuću učenicima
14/10/2016
Akcije dobrovoljnog darivanja krvi počinju u ponedjeljak 17. listopada i održavat će se do petka 21. listopada 2016. godine
14/10/2016

KOPRIVNICA- U sklopu projekta “Socijalna samoposluga“” kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica prikupljaju se donacije za Socijalnu samoposlugu.

Akcije se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a ovog vikenda volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupljati će dobrovoljne donacije u Trgovačkom Centru Koprivnica u vremenu od 9,30– 13,30 sati.
Volonteri će na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom namirnica na kojima su zaokruženi trenutno najpotrebniji proizvodi, a koje mogu kupiti i donirati.
Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nedostaje: konzervirane hrane, šećer, riža, raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, pudinzi, čokolada, keksi i ostali slatkiši), higijenske potrepštine (sapun za ruke, šampon za kosu, higijenski sapun, zubna pasta, sredstvo za pranje suđa i prašak za rublje) te hrana i higijenska potrepštine za one najmlađe uzraste. Na taj način možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i brigu, te ovim putem podsjećamo sugrađane da ne zaborave na sve one kojima je pomoć najpotrebnija.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u srijedu u prostorima Gradskog društva Crvenog križa gdje će biti pozvane obitelji sa područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje, ukoliko su u mogućnosti, mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici B. Radića 7.

Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama!

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content