U Trgovačkom centru Koprivnica održana 19. akcija za Socijalnu samoposlugu gdje je prikupljeno oko 170 kilograma raznih namirnica

U Trgovačkom centru Koprivnica 19. akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu
16/10/2015
Članovi stranke Orah uručili donaciju za Socijalnu samoposlugu
20/10/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA – Provedena je još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu i to ove subote 17. listopada 2015. u Trgovačkom centru Koprivnica gdje su volonteri Udruge “Rad na dar” i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupili oko 170 kilograma hrane i higijenskih potrepština.
Naši sugrađani su i ovoga puta bili velikodušni te donirali brašno, šećer, ulje, tjesteninu, rižu i ostale namirnice koje će kroz Socijalnu samoposlugu u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica biti podijeljene građanima slabijeg imovinskog stanja.

Kroz ovih 19 provedenih akcija u sklopu projekta do sada je prikupljeno nešto manje od 2500 kilograma raznih namirnica, procijenjene vrijednosti od oko 25.500 kuna te je kroz 15 dosadašnjih podjela paketa pomoć primilo 194 obitelji, a za srijedu 21.listopada 2015. godine poslano je novih 10 poziva korisnicima zajamčene minimalne naknade koji ostvaruju pravo na paket.

Socijalna samoposluga u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica otvorena je u sklopu projekta „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije, a partneri na projektu su Grad Koprivnica i udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“.

17.10.2015. TCKC (2)

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content