U Trgovačkom centru Koprivnica 19. akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

U 12 mjesnih odbora prikupljeno 32.358,74 kune za sportsku obuću učenicima
16/10/2015
U Trgovačkom centru Koprivnica održana 19. akcija za Socijalnu samoposlugu gdje je prikupljeno oko 170 kilograma raznih namirnica
17/10/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA – Gradsko  društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica provodi projekt “Socijalna košarica” financiran iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala, a s provedbom je započeo 29. prosinca 2014. godine kada je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj projekta u ime partnerstva potpisalo Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.

U sklopu projekta provode se akcije prikupljanja donacija u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice pa će tako i ove subote 17. listopada 2015. volonteri  Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Udruge „Rad na dar“ prikupljati dobrovoljne donacije u Trgovačkom centru Koprivnica na Radničkoj cesti 8, od 9 – 13 sati.
Prehrana i higijenske potrepštine prikupljat će se za potrebe Socijalne samoposluge u sklopu projekta „Socijalna košarica“, a volonteri će na ulazu u trgovački centar građanima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica koje mogu kupiti i donirati .
Stoga apeliramo na naše sugrađane, koji su u mogućnosti, da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno.

Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama!

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content