Članovi stranke Orah uručili donaciju za Socijalnu samoposlugu

U Trgovačkom centru Koprivnica održana 19. akcija za Socijalnu samoposlugu gdje je prikupljeno oko 170 kilograma raznih namirnica
17/10/2015
Reanimatološko društvo i Crveni križ podučavali o reanimaciji i upotrebi AVD-a
20/10/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA – Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica, a za potrebe Socijalne samoposluge, uručena je donacija koprivničkog ogranka stranke Orah. Članovi stranke prikupili su osnovne prehrambene namirnice i higijenske potrepštine te na Svjetski dan borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti koji se od 1993. godine obilježava 17. listopada, donirali namirnice za pomoć osobama slabijeg imovinskog stanja s područja Grada Koprivnice.
Kao predstavnici stranke Orah Koprivnica, uručenju donacije prisustvovali su predsjednica ogranka Mira Adamović, tajnik Danijel Fišter te Maja Ledinski i Ivana Logar Erseg.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica će kroz Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije, donirane namirnice podijeliti osobama kojima je potrebno zajedno s hranom i higijenskim potrepštinama prikupljenom od građana u trgovačkim centrima.

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content