U supermarketu Kaufland akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

Kupačima na Šoderici i Dravi ukazali smo na sigurno ponašanje na vodi i uz vodu
24/07/2017
Podijeljena i treća isporuka humanitarnih paketa iz Fonda europske pomoći za najugroženije
04/08/2017

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i dalje nastavlja s akcijama prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu koje se provode u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice. Tako je u ponedjeljak 7. kolovoza 2017. na redu supermarket Kaufland gdje će naši volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9,00 – 13,00 sati.
Volonteri će po ustaljenom rasporedu na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje su trenutno najpotrebnije, a koje oni zatim mogu kupiti i donirati.
Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nedostaje: šećer, tjestenina, konzerve, raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, pudinzi, čokolada, keksi i ostali slatkiši), higijenske potrepštine (sapuni, šamponi za kosu, zubne paste, sredstva za pranje suđa i prašak za rublje) te hrana i higijenske potrepštine za  najmlađe uzraste. Na taj način možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i brigu.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svaku srijedu pozivaju obitelji sa područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koje, ukoliko su u mogućnosti,  mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content