U Super Konzumu održana akcija za Socijalnu samoposlugu, a u ponedjeljak 9. 11.2015. nova u Kauflandu

Projekt „Socijalna košarica“ predstavljen na Zrinskom trgu u povodu Dana grada Koprivnice
07/11/2015
U Kauflandu prikupljeno oko 200 kilograma raznih namirnica za Socijalnu samoposlugu
09/11/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA –  Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica provodi projekt “Socijalna košarica” financiran iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala. Provedba projekta je započela 29. prosinca 2014. godine kada je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj projekta u ime partnerstva potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu od 446.240,26 kuna s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.
U šestom mjesecu provedbe projekta krenulo se s redovitim akcijama prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice. Stoga je i ove subote u sklopu projekta organizirana akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u prodavaonici Super Konzum u Koprivnici gdje je prikupljeno oko 60 kilograma prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština koje će biti podijeljene onima kojima je najpotrebnije.

A u ponedjeljak  9. studenog 2015. u Supermarketu Kaufland Ivana Česmičkog 26 u Koprivnici održat će se još jedna akcija i to u vremenu od 9 do 13 sati, gdje će volonteri na ulazu u trgovački centar građanima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica koje mogu donirati.
Pozivamo građane, koji su u mogućnosti, da doniraju nešto od prehrambenih ili higijenskih artikala kako bi pomogli sugrađanima slabijeg imovinskog stanja.
Unaprijed i od srca zahvaljujemo!

IMG_1586 (2)

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content