U Kauflandu prikupljeno oko 200 kilograma raznih namirnica za Socijalnu samoposlugu

U Super Konzumu održana akcija za Socijalnu samoposlugu, a u ponedjeljak 9. 11.2015. nova u Kauflandu
07/11/2015
Studente Sveučilišta Sjever pozivamo na akciju darivanja krvi u petak prije podne
12/11/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA – Provedena je još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u ponedjeljak 9. studenog 2015. godine koja je održana u supermarketu Kaufland u Koprivnici gdje su volonteri Udruge Rad na dar i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupili oko 200  kilograma hrane i higijenskih potrepština.
Naši sugrađani su se kao i svaki puta do sada odazvali akciji u velikom broju te donirali brašno, šećer, ulje, tjesteninu, rižu i ostale namirnice koje će biti podijeljene građanima kojima je potrebno.  Također moramo napomenuti da su u Kauflandu kupljene namirnice od novčanih donacija za Socijalnu samoposlugu koje su prikupljene od građana u subotu 7. studenog na Zrinskom trgu gdje je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica predstavljalo svoje djelatnosti zajedno s ostalim udrugama Grada Koprivnice.

Prikupljeni iznos od 390 kuna utrošen je na  kupnju razne konzervirane hrane, mliječne proizvode te higijenske potrepštine, a ovim putem još jednom zahvaljujemo svima.

Kroz do sada održane 22 akcije prikupljanja donacija organiziranih u sklopu projekta ‘Socijalna košarica“ prikupljeno je nešto manje od 3000 kilograma raznih namirnica, procijenjene vrijednosti od oko 29.500 kuna te je kroz 18 dosadašnjih podjela paketa pomoć primilo 220 obitelji. Za srijedu 11. studenog 2015. godine poslano je još 23 poziva korisnicima koji ostvaruju pravo na paket iz Socijalne samoposluge.

Socijalna samoposluga u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica otvorena je u sklopu projekta „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije.

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content