Projekt „Socijalna košarica“ predstavljen na Zrinskom trgu u povodu Dana grada Koprivnice

Na Zrinskom trgu i u Super Konzumu u Koprivnici prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu
06/11/2015
U Super Konzumu održana akcija za Socijalnu samoposlugu, a u ponedjeljak 9. 11.2015. nova u Kauflandu
07/11/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica predstavilo se u subotu 7. studenoga na središnjem gradskom trgu zajedno s drugim udrugama s područja Koprivnice u povodu Dana grada Koprivnice.

Zaposlenici i volonteri Crvenog križa Koprivnica te članice Kluba mladih dijeljenjem letaka građanima su predstavili svoje djelatnosti, tečajeve prve pomoći za vozače, radnike i građane, dobrovoljno darivanje krvi i tečajeve osposobljavanja za AVD (automatski vanjski defibrilator),  a naglasak je bio na projektu „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda kojeg kao nositelj provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“ i Grad Koprivnica.

Tako su svi zainteresirani građani na licu mjesta mogli saznati sve što ih zanima o projektu „Socijalna košarica“ te donirati nešto od prehrambenih artikala ili higijenskih potrepština koji su navedeni na letcima, a trenutno su najpotrebniji u Socijalnoj samoposluzi. Ovim putem još jednom svima od srca zahvaljujemo.

Dan Grada 2015

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content