U Sokolovcu održana Skupština Općinskog društva Crvenog križa

Mobilni tim koprivničkog Crvenog križa podijelio 100 paketa
07/11/2022
Građani u KTC-u u četiri sata akcije za Socijalnu samoposlugu donirali 117 kg hrane
08/11/2022

KOPRIVNICA –  Općinsko društvo Crvenog križa Sokolovac u subotu, 5. studenog 2022. godine u prostorijama Društvenog doma Sokolovac održalo je svoju redovnu Skupštinu. U izvješću o radu za proteklo razdoblje, koje je podnijela predsjednica ODCK Sokolovac Eufemija Špiljak, pobrojene su brojne aktivnosti i zajedničke akcije, a sve u svrhu pomoći osobama u potrebi. Zahvalila se svima koji su na bilo koji način u proteklom razdoblju pomogli u radu ODCK Sokolovac, a posebno Općini Sokolovac i Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica. Na Skupštini je objavljen i Program rada s aktivnosti i akcijama planiranima na području Sokolovca u 2023. godini.

Uz pozdrave okupljenima, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnici Adela Sočev je istaknula marljivost članova ODCK Sokolovac te doprinos dobrovoljnih darivatelja krvi s tog područja u lancu solidarnosti i humanosti. Njihove doze dio su značajne brojke od ukupno 5486 doza krvi, koje su prikupljene tijekom 2021. godine na akcijama DDK u organizaciji GDCK Koprivnica. Podsjetila je da je GDCK Koprivnica već godinama u vrhu, a Koprivničko-križevačka županija 10-ak godina prva u Hrvatskoj po darivanim dozama krvi. Darivateljima krvi je zahvalila na plemenitosti te poželjela svima dobro zdravlje, a posebno je čestitala jubilarcima, dobitnicima priznanja. Na Skupštini su iz GDCK bili i Zdravko Janković voditelj službe za zdravstvene, socijalne i humanitarne programe te Božica Gašpar.

Na svečanosti u Sokolovcu podijeljena su priznanja dobrovoljnim darivateljima za jubilarni broj davanja krvi. Priznanja su primili:

ŽENE: za 1. darivanje: Biljana Benotić, Sanja Pehnec i Snježana Pokos

za 5. darivanje: Marina Badenić Jug, tajana Jambrušić i Natalija Ranilović

za 10. darivanje: Natalija Ranilović

za 20. darivanje: Snježana Gadanec i Ljiljana Kramar

za 25. darivanje: Kristina Cvjetković

 

MUŠKI: za 1. darivanje: Stiven Benčak, Bruno Dević, željko Džakula, Darko Jakus i Antonijo Pintarić,

za  10. darivanje: Nikola Kučeković Željko Podravac i Tomislav Žgela

za 20. darivanje: Luka Ban, Ivan Dvekar, Željko Ištvanović i Zoran Simić

za 30. darivanje: Dejan Barešić, Zlatko Jakrlin, Kristinko Mađerić, Milan Obrovac, Danijel Rajn i Damir Šaban

za 40. darivanje: Željko Hanžek, Saša Peter Horvat, Željko Kranjec, Dejan Mrzlečki, Igor Piljak, Mišel Platušić i Željko Ranogajec

ČESTITAMO SVIMA!

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content