Mobilni tim koprivničkog Crvenog križa podijelio 100 paketa

Počelo provođenje radionica Kodovi Sigurnosti na vodi u koprivničkim i općinskim osnovnim školama
07/11/2022
U Sokolovcu održana Skupština Općinskog društva Crvenog križa
07/11/2022

KOPRIVNICA- Mobilni tim Socijalne samoposluge Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u suradnji s općinskim društvima Crvenog križa iz Drnja, Đelekovca, Novigrada Podravskog, Koprivničkih Bregi, Koprivničkog Ivanca i Hlebina podijelio je, u listopadu 2022. godine 100 paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama korisnicima iz navedenih općina.

Zahvaljujući donacijama koje su volonteri Crvenog križa prikupljali u trgovačkim lancima, a ljudi velikog srca donirali za korisnike Socijalne samoposluge, uz redovite podijele srijedom korisnicima iz Koprivnice  i ove godine Mobilni tim dijeli pakete s prehranom i higijenom potrebitim korisnicima u okolnim općinama.

U suradnji s općinskim društvima Crvenog križa, Mobilni tim Socijalne samoposluge nastavit će s podjelama u općinama, sukladno prikupljenim donacijama.

Hvala svima koji doprinose uspjehu akcijama prikupljanja donacija u trgovačkim centrima, a Gradsko društvo Crvenog križa nastavlja prikupljati prehrambene i higijenske proizvode za Socijalnu samoposlugu, a svoje donacije uvijek možete donijeti i u naše sjedište u Ulici braće Radić 7.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content