U Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici prikupljeno 260 kilograma hrane i 130 komada higijenskih potrepština

Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu u Shopping centru SUPERNOVA
15/01/2021
Počela podjela paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama umirovljenicima u projektu Volonter penzioner
20/01/2021

KOPRIVNICA – U akciji prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu koju je provelo Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici u subotu, 16. siječnja 2021. godine građani su donirali ukupno 260 kilograma prehrambenih namirnica i 130 komada higijenskih potrepština. Zahvaljujemo na velikodušnosti i darežljivosti svima koji su sudjelovali u akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Posjetitelji Shopping centra SUPERNOVA u Koprivnici od naših su volontera dobivali letke s popisom artikala za Socijalnu samoposlugu i predavali im svoje donacije namijenjene korisnicima Socijalne samoposluge. Zahvaljujući donacijama svakoga tjedna možemo pripremiti pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane koji su u potrebi.

Akcija je provedena uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa. Naknadno možete donijeti svoje donacije u prostore Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7. U ovoj akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu sudjelovali su volonteri koji su uključeni u projekt ‘Volonter penzioner’. Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta ‘Volonter penzioner’ da se jave na broj 048/642-193. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content