Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu u Shopping centru SUPERNOVA

Akcije dobrovoljnog darivanja krvi počinju 18. siječnja 2021.
14/01/2021
U Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici prikupljeno 260 kilograma hrane i 130 komada higijenskih potrepština
16/01/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i u ovoj godini nastavlja s organiziranjem akcija prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za svoju Socijalnu samoposlugu. Akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu održat će se u Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici u subotu, 16. siječnja 2021. od 9 do 13 sati. Ondje će biti volonteri koji će kupcima dijeliti letke s popisom artikala koji trebaju za Socijalnu samoposlugu i preuzimati donacije.

Molimo sugrađane da doniraju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine te tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija na području grada Koprivnice. Naknadno možete donijeti svoje donacije u prostore Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7. Unaprijed zahvaljujemo građanima na svim donacijama. Sve akcije prikupljanja donacija provede se uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa. U prikupljanjima sudjeluju umirovljenici – volonteri koji su uključeni u projekt ‘Volonter penzioner’.

Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta ‘Volonter penzioner’ da se jave na broj 048/642-193. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content