U Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici prikupljeno 210 kilograma hrane i 25 komada higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu

Akcije dobrovoljnog darivanja krvi počinju 14. prosinca 2020.
11/12/2020
Napustio nas je Nikola Novosel Miško, prvi predsjednik koprivničko – križevačkog Crvenog križa
14/12/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica uspješno je provelo akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici u subotu, 12. prosinca 2020. Unatoč ograničenjima za posjetitelje trgovačkih centara te uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa u akciji su prikupljene vrlo vrijedne donacije. Kupci u Shopping centru SUPERNOVA donirali su ukupno 210 kilograma prehrambenih namirnica i 25 komada higijenskih potrepština na čemu im iskreno zahvaljujemo.

U ovoj akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu sudjelovale su marljive volonterke koje su uključene u projekt ‘Volonter penzioner’. Kao i svaki puta i sada su kupcima dijelile letke s popis artikala za Socijalnu samoposlugu i od građana su preuzimale donacije. Naši volonteri sudjeluju u pripremi i podjeli paketa s osnovnim prehrambenim namirnicama koje u Socijalnoj samoposluzi svakoga tjedna dobivaju naši sugrađani kojima su u potrebi. Naknadno možete donijeti svoje donacije u prostore Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7. Zahvaljujemo svima na vrijednim donacijama i nadamo se da ćete sudjelovati i u budućim akcijama.

Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta ‘Volonter penzioner’ da se jave na broj 048/642-193. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content