U Shopping centru SUPERNOVA i KTC-u provodimo akciju Solidarnost na djelu i prikupljamo donacije za Socijalnu samoposlugu

Male humanitarke iz Ljudevita Modeca sudjelovale u radu križevačkog Crvenog križa
15/10/2020
Karijeru predavača prve pomoći dr. Dragutin Šnajdar završio nakon 40 godina
16/10/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica nastavlja s akcijama prikupljanja donacija za korisnike Socijalne samoposluge kao i sa provođenjem akcije ‘Solidarnost na djelu’. U Shopping centru SUPERNOVA Koprivnica naši volonteri prikupljat će donacije u subotu 17. listopada 2020. godine od 9 do 13 sati, a u ponedjeljak, 19. listopada 2020. godine od 9 do 13 sati akciju ćemo organizirati u Robnom centru KTC Koprivnica Ivana Česmičkog 15.
Kupnjom bonova solidarnosti kod naših volontera posjetitelji trgovačkih centara svojim donacijama sudjeluju u prikupljanju sredstava za kupnju sportske obuće za učenike u potrebi svih osnovnih i srednjih škola.
Volonteri će dijeliti i letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge, a akcije ćemo provoditi uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka stožera.
Trenutno nam nedostaju mesne konzerve, kava, pelene, toalet papir, raznovrsne higijenske potrepštine, riža i različiti prehrambeni proizvodi.
Molimo naše sugrađane, da kupnjom bonova i donacijom prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština pomognu onima kojima je potrebno. Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno, a prema popisu Grada Koprivnice pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području Koprivnice koje zadovoljavaju socijalne kriterije.
Ujedno pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih donesu u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića .
Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content