Karijeru predavača prve pomoći dr. Dragutin Šnajdar završio nakon 40 godina

U Shopping centru SUPERNOVA i KTC-u provodimo akciju Solidarnost na djelu i prikupljamo donacije za Socijalnu samoposlugu
16/10/2020
Dobrovoljni darivatelji krvi Policijske uprave Koprivničko – križevačke održali svoju Skupštinu
16/10/2020

KOPRIVNICA – U prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u petak 16. listopada 2020. je bilo posebno emotivno i nostalgično. Dr. Dragutin Šnajdar, naš dugogodišnji suradnik, predavač prve pomoći za vozače i radnike, sudac na natjecanjima Crvenog križa i cijenjeni koprivnički kirurg u mirovini, posjetio nas je kako bi se oprostio, ali samo od održavanja tečajeva prve pomoći.
Dr. Dragutin Šnajdar je više od 40 godina surađivao s koprivničkim Crvenim križem i nakon više tisuća osposobljenih kandidata iz prve pomoći, 23 održana natjecanja mladih Crvenog križa, od gradske do državne razine, na kojima je bio sudac i sudjelovanja u ostalim akcijama Crvenog križa, zahvalili smo dr. Šnajdaru za sve tečajeve Prve pomoći, sve savjete, slobodno vrijeme u kojem je volontirao, ali i za sve viceve kojima nas je nasmijavao u opuštenim trenucima. U dugih četiri desetljeća, dr. Šnajdar osposobio je mnoge generacije vozača, radnika i prosvjetnih djelatnika, šireći znanje i doktrinu prve pomoći, a sudjelovao je i u brojnim zdravstveno edukativnim predavanjima širom Podravine.
Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Adela Sočev zahvalila je dr. Šnajdaru na godinama predanog rada te uručila poklone koji će ga podsjećati na dane i prijatelje iz Crvenog križa, a Zdravko Janković i dr. Šnajdar prisjetili su se niza događaja koji su obilježili suradnju dr. Šnajdara i koprivničkog Crvenog križa.
Dr. Šnajdar zahvalio je na poklonima i naglasio da, iako je u mirovini, ne miruje već putuje i uživa u mirovini sa svojom suprugom Božicom, te je spreman i dalje svojim iskustvom sudjelovati u aktivnostima Crvenog križa.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content