U Robnom centru KTC za Socijalnu samoposlugu prikupljeno 125 kilograma hrane i 14 komada higijenskih potrepština

Napustio nas je Nikola Novosel Miško, prvi predsjednik koprivničko – križevačkog Crvenog križa
14/12/2020
U Osnovnoj školi Molve provedena posljednja humanitarna akcija u sklopu projekta ‘Mali humanitarko’
15/12/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica održalo je akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC u Koprivnici u ponedjeljak, 14. prosinca 2020. godine. Ukupno je prikupljeno 125 kilograma prehrambenih namirnica i 14 komada higijenskih potrepština. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovoj akciji i svojim donacijama pomogli u popunjavanju Socijalne samoposluge. Svi artikli koji su prikupljeni u akciji bit će podijeljeni našim sugrađanima koji su u potrebi te dobivaju pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

Ujedno zahvaljujemo i volonterima umirovljenicima koji su uključeni u projekt ‘Volonter penzioner’ koji su i ovoga puta nesebično darovali svoje vrijeme i trud za uspješno održavanje akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu. Akcija je provedena uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa.

Pozivamo sve sugrađane da sudjeluju i u budućim akcijama prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, a svi koji žele naknadno mogu donijeti prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine u prostorije Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content