U Robnom centru KTC u Koprivnici održati će se akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

GDCK Koprivnica nastavilo s podjelom paketa iz projekta „Humanitarni paket za sjevernu Hrvatsku“
28/01/2019
Petar Rac dobitnik priznanja „Ponos Hrvatske“
06/02/2019

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira još jednu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta „Volimo volontiranje“, a u  utorak, 5.2.2019. akcija će se održati u Robnom centru KTC, Ivana Česmičkog 15 u Koprivnici. Naši vrijedni volonteri će u vremenu od 9 do 13 sati, kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge.

Trenutno nam nedostaju SOL, brašno, konzerve, keksi, kava, toalet papir i ostale raznovrsne prehrambene i higijenske namirnice.

Molimo naše sugrađane, koji su u mogućnosti, da doniraju neke od navedenih namirnica te na taj način pomognu onima kojima je potrebno. Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno, a prema Sporazumu između Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Grada Koprivnice pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području Koprivnice, korisnici su prava pomoći za podmirenje troškova stanovanja sukladno propisima Grada Koprivnice, nisu korisnici Pučke kuhinje te su stariji od 60 godina ili radno nesposobni.

Projekt „Volimo volontiranje“ Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica provodi od 1.9.2017. u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Gradom Koprivnica i koprivničkim osnovnim školama „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „A. N. Gostovinski“ , a financiran je u sklopu Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.166.365,04 kn.

Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama!

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content