U Robnom centru KTC prikupljeno 100 kilograma hrane

Akcija prikupljanja za Socijalnu samoposlugu u KTC-u
06/11/2020
Sat odgoja za humanost u sklopu projekta ‘Mali humanitarko’ nastavlja se i za novu generaciju petih razreda
12/11/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je prikupljanje prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za svoju Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC u Koprivnici u ponedjeljak, 9. studenoga 2020. godine. Akcija prikupljanja je provedena uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa a ukupno je prikupljeno oko 100 kilograma raznih prehrambenih namirnica i 25 komada higijenskih potrepština.

U prikupljanju su sudjelovali volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i volonteri umirovljenici koji sudjeluju u projektu ‘Volonter penzioner’. Volonteri su kupcima dijelili letke s popisom potrebnih artikala kako bi lakše doznali koje su potrepštine najpotrebnije za Socijalnu samoposlugu.

Sve donacije naših sugrađana, koji su i ovaj put bili darežljivi, bit će podijeljene našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se jednom tjedno kroz čitavu godinu, pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je potrebno.

Svi oni koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine to mogu učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content