Akcija prikupljanja za Socijalnu samoposlugu u KTC-u

Počeli su treninzi u projektu ‘Volonter penzioner’
06/11/2020
U Robnom centru KTC prikupljeno 100 kilograma hrane
10/11/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira prikupljanje prehrambenih artikala i higijenskih potrepština za svoju Socijalnu samoposlugu u robnom centru KTC u Koprivnici u ponedjeljak, 9. studenoga 2020. godine u vremenu od 9 do 13 sati. Akcija prikupljanja provodit će se uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa.

U prikupljanju će sudjelovati volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i volonteri umirovljenici koji sudjeluju u projektu ‘Volonter penzioner’. Volonteri će kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih artikala kako bi lakše doznali koje su potrepštine najpotrebnije za Socijalnu samoposlugu i preuzimati donacije.

Molimo sve sugrađane da doniraju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine te tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koji se jednom tjedno dijele u Socijalnoj samoposluzi onima koji su u potrebi na području Koprivnice. Unaprijed zahvaljujemo građanima na vrijednim donacijama.

Svi oni koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine to mogu učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content