U Robnom centru KTC Koprivnica održana akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

U Robnom centru KTC akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu
27/08/2015
Voditelji podmlatka i mladih na edukaciji o Suzbijanju trgovine ljudima i prvoj pomoći
31/08/2015

Memorandum - headerKOPRIVNICA – U sklopu projekta “Socijalna košarica” financiranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica održana je još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.
Prema planu projekta svaki tjedan i to najčešće subotama organiziramo akcije prikupljanja donacija prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu pa je tako i ove subote 29. kolovoza 2015. godine provedena akcija u Robnom centru KTC u Koprivnici gdje je prikupljeno oko 110 kilograma raznih namirnica koje će kroz Socijalnu samoposlugu biti podijeljene našim sugrađanima koji su se našli u teškoj životnoj situaciji.
Tako je od lipnja održano ukupno 12 akcija prikupljanja donacija u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice gdje je prikupljeno otprilike 1.700 kilograma raznih namirnica procijenjene vrijednosti u iznosu od 17.000 kuna. Do sada je podijeljeno 130 paketa obiteljima koje broje više od 300 članova, a akcije se nastavljaju i dalje. Za iduću srijedu 2. rujna 2015. godine poslano je novih 15 poziva korisnicima prava te se nadamo da će do kraja provedbe projekta svaka obitelj primiti barem 2 paketa s prehrambenim i higijenskim namirnicama.
Ovim putem pozivamo naše sugrađane koji su u mogućnosti da se odazovu akciji te doniraju potrebne namirnice ili pridonesu ovom projektu kao volonteri. Stoga ako ste zainteresirani za volontiranje javite nam se na broj 048/642193 ili na mail adresu kosarica@hck-koprivnica.hr29.8.2015. KTC2
Memorandum - footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content