U Robnom centru KTC akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

HCK otvara apel: Pomozimo izbjeglicama na području Jugoistočne Europe
25/08/2015
U Robnom centru KTC Koprivnica održana akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu
29/08/2015

Memorandum - headerKOPRIVNICA – Nastavljaju se akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu koje organizira Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u partnerstvu s Gradom Koprivnica te Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, a u sklopu projekta “Socijalna košarica” financiranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije.
Provedba projekta je započela 29. prosinca 2014. godine kada je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj projekta u ime partnerstva potpisalo Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva. Svrha samog projekta je pomoći siromašnim  građanima Grada Koprivnice kroz podjelu paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama, a koje su nabavljene isključivo donacijama prikupljenima u trgovačkim centrima na području Grada.
Stoga molimo sve sugrađane koji ove subote 29. kolovoza 2015. godine dođu u Robni centar KTC, Ivana Česmičkog 15 u Koprivnici da obrate pažnju na naše volontere, koji će u vremenu od 9 – 13 sati dijeliti letke s popisom namirnica koje su trenutno najpotrebnije za Socijalnu samoposlugu, te doniraju nešto od prehrambenih ili higijenskih potrepština i na taj način pridonesu ovoj akciji.
Unaprijed zahvaljujemo na svakoj donaciji.Memorandum - footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content