U robnim centrima KTC i Kaufland prikupljeno 270 kilograma raznih prehrambenih namirnica

Društvo DDK Hrvatskih željeznica Koprivnica održalo svoju Skupštinu
07/12/2018
Održana Skupština Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije
11/12/2018

KOPRIVNICA – U robnim centrima KTC i Kaufland u Koprivnici, provedene su akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’.

Akcija je održana u subotu 8. prosinca 2018. godine, a uz pomoć volontera Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica koji su na ulazu u trgovinu dijelili letke s popisom namirnica koje se mogu donirati. Tom je prilikom u Kauflandu prikupljeno 120 kilograma prehrambenih namirnica, a u KTC-u 150 kg, ukupno 270 kg raznih prehrambenih namirnica. Prikupljeno je i 56 komada raznih higijenskih potrepština.

Naši su sugrađani još jednom velikodušno podržali akciju te donirali brašno, tjesteninu, ulje, rižu i ostale namirnice koje će biti podijeljene građanima slabijeg imovinskog stanja.

Još jednom zahvaljujemo svima na donacijama čime su omogućili da pomognemo najpotrebitijima te pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Napominjemo kako će naša košarica za donirane namirnice biti cijeli sljedeći tjedan, od 10. do 14. prosinca 2018. godine, u Kauflandu u Koprivnici. Pozivamo vas da ubacite nešto od prehrambenih i higijenskih namirnica u košaricu kako bismo u ovo predblagdansko vrijeme još više bili solidarni s onima koji nemaju te kako bismo podržali akciju Vaš dar za pravu stvar u tjednu solidarnosti.

Projekt ‘Volimo volontiranje’ u sklopu kojeg se održavaju akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.), a provodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „Antun Nemčić Gostovinski“ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“.

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content