Održana Skupština Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije

U robnim centrima KTC i Kaufland prikupljeno 270 kilograma raznih prehrambenih namirnica
08/12/2018
Tjedan u znaku donacija za potrebite u Socijalnoj samoposluzi i Pučkoj kuhinji
12/12/2018

KOPRIVNICA – Društvo Crvenog križa Koprivničko – križevačke županije održalo je 10. prosinca 2018. godine u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica redovnu Skupštinu koju je uveličala svojim prisustvom zamjenica gradonačelnika Koprivnice Melita Samoborec.

U svom obraćanju članovima Skupštine zamjenica gradonačelnika izrazila je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s Društvom Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije kao i s Gradskim društvima Crvenog križa Koprivnice te poželjela svima sve najbolje za predstojeće blagdane i puno uspjeha u daljnjem radu Društva.

Ravnateljica DCK Koprivničko- križevačke županije Adela Sočev upoznala je članove Skupštine s Planom rada za 2019. godinu a Mateja Remetović, računovođa /knjigovođa, s Financijskim planom u sljedećoj godini.

Skupština je u svom daljnjem radu usvojila Plan rada i Financijski plan za 2019. godinu.

U povodu svojega 140. rođendana, Hrvatski Crveni križ je, na prijedlog DCK KC-KŽ županije, dodijelio jubilarne zahvalnice Gradskim društvima Crvenog križa Đurđevac i Križevci te su im te zahvalnice uručene na Skupštini.

Predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Dubravka Jaković zahvalila je svim volonterima na provođenju ovogodišnjih aktivnosti i uputila čestitke u prigodi nadolazećih blagdana.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content