Društvo DDK Hrvatskih željeznica Koprivnica održalo svoju Skupštinu

U KTC-u i Kauflandu u Koprivnici održati će se akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu
07/12/2018
U robnim centrima KTC i Kaufland prikupljeno 270 kilograma raznih prehrambenih namirnica
08/12/2018

KOPRIVNICA-Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Hrvatskih željeznica Koprivnica održalo je 07. prosinca 2018. godine svoju redovnu Skupštinu na kojoj su obilježili 50 godina organiziranog dobrovoljnog davanja krvi u Hrvatskim željeznicama Koprivnica. Skupštini se odazvalo 40-ak dobrovoljnih darivatelja krvi, te gosti Adela Sočev ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, dr. Ljiljana Šajatović Ivanković potpredsjednica GDCK Koprivnica, Željko Pintar predsjednik Županijske skupštine Koprivničko – križevačke županije, Željka Koluder-Vlahinja pročelnica za zdravstveno-socijalne djelatnosti Koprivničko-križevačke županije, Ana Mlinarić pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Koprivnice, Dario Jembrek pročelnik službe ureda gradonačelnika grada Koprivnice.

Izvješće o radu podnio je predsjednik Zdenko Vulić koji je naglasio doprinos darivatelja krvi iz HŽ u prikupljanju dobrovoljno date krvi, a koji su dio velike humane obitelji. Nazočnima se obratio i Velimir Rokić, dugogodišnji dobrovolji darivatelj krvi, član Kluba 100 i jedan od pokretača organiziranog darivanja krvi u HŽ, koji se prisjetio prvih akcija dobrovoljnog darivanja prije pola stoljeća.

Skup je pozdravila ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev, koja je pohvalila rad društva i zaželjela i dalje uspješan rad. Zahvalila je svima koji su se odazivali na akcije darivanja krvi i na taj način doprinijeli da smo u 11 mjeseci 2018. godine prikupili 5214 doza krvi.

I svi ostali gosti su u svojim govorima istaknuli veliku zahvalu svim dobrovoljnim darivateljima krv koji nesebično darivaju dio sebe za spas drugog.

Podijeljena su priznanja za jubilarni broj davanja krvi, a koje su primili:

Za 40 davanja- Jembrek Renato, Gojković Neven, Smetiško Hrvoje

za 30 davanja – Sočev Ivor, Ciler Renato, Ferenčak Ivica, Muktić Trpimir

za 20 davanja – Jurković Darko

za 1 davanje- Nino Zember

Svima iskrene čestitke!

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content