U prodavaonici Super Konzum 17. akcija za Socijalnu samoposlugu

Izvršni predsjednik HCK Robert Markt i potpredsjednik Franjo Gregurić u posjetu koprivničkom Crvenom križu
29/09/2015
U Super Konzumu prikupljeno oko 80 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu
05/10/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA –  Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica provodi projekt “Socijalna košarica” financiran iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, a kroz program Razvoj ljudskih potencijala.
Prema planu projekta se jednom tjedno i to najčešće subotom provode akcije prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a slijedeća i to 17. po redu će se održati u subotu 3. rujna 2015.  u prodavaonici Super Konzum, Ulica kneza Domagoja 5 u Koprivnici.

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i udruge „Rad na dar“ prikupljati će dobrovoljne donacije u vremenu od 9 do 13 sati.

Stoga molimo sugrađane koji ove subote dođu u Super Konzum da obrate pažnju na naše volontere te doniraju nešto od prehrambenih ili higijenskih potrepština te na taj način pomognu onima kojima je najpotrebnije.

Unaprijed zahvaljujemo na svakoj donaciji.

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content