U Super Konzumu prikupljeno oko 80 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu

U prodavaonici Super Konzum 17. akcija za Socijalnu samoposlugu
02/10/2015
Koprivnički Crveni križ dočekao izbjeglice iz 50 vlakova i 40 autobusa na Botovu
05/10/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA – Provedena je još jedna u nizu akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, a održana je u prodavaonici Super Konzum u Koprivnici gdje su volonteri Udruge „Rad na dar“ i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupili nešto više od 80 kilograma hrane i higijenskih potrepština.
Naši sugrađani su se kao i svaki puta do sada odazvali akciji te donirali brašno, šećer, ulje, tjesteninu, rižu i ostale namirnice koje će biti podijeljene građanima kojima je potrebno te ovim putem još jednom zahvaljujemo svima.

Kroz 17 akcija prikupljanja donacija organiziranih u sklopu projekta ‘Socijalna košarica“ prikupljeno je više od  2200 kilograma raznih namirnica, procijenjene vrijednosti od oko 23.000 kuna te je kroz  dosadašnjih 13 podjela paketa pomoć primilo 177 obitelji, a za srijedu 7. listopada 2015. godine poslano je novih 10 poziva korisnicima koji ostvaruju pravo na paket iz Socijalne samoposluge.

Socijalna samoposluga u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica otvorena je u sklopu projekta „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije.

memo landscape  footer

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content