U Osnovnoj školi ‘Đuro Ester’ akcija prikupljanja školskog pribora u sklopu projekta „Volimo volontiranje“

Članovi Kluba mladih Crvenog križa sudjelovali u preventivnoj akciji ‘ Sigurno na dva kotača’
10/04/2019
Osnovna škola ‘Đuro Ester’ skupljala školski pribor za najpotrebitije
12/04/2019

Koprivnica – Učenici Osnovne škole ‘Đuro Ester’, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica, organiziraju akciju prikupljanja donacija školskog pribora u svojoj školi. Akcija se održava u četvrtak 11. travnja 2019. u vremenu od 7:30 do 8:30 te u popodnevnoj smjeni od 13 do 14 sati na Volonterskoj točki u OŠ ‘Đuro Ester’ gdje će članovi volonterske grupe dijeliti letke svojim kolegama učenicima i nastavnicima kako bi ih potaknuli da se uključe u aktivnost i učine dobro djelo donacijom barem jednog školskog pribora.

Sve donacije koje se prikupe biti će podijeljene korisnicima Socijalne samoposluge u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica.

Projekt „Volimo volontiranje“ provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Gradom Koprivnica i koprivničkim osnovnim školama „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „A. N. Gostovinski“ , a financiran je u sklopu Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.166.365,04 kn.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content