Osnovna škola ‘Đuro Ester’ skupljala školski pribor za najpotrebitije

U Osnovnoj školi ‘Đuro Ester’ akcija prikupljanja školskog pribora u sklopu projekta „Volimo volontiranje“
10/04/2019
Crveni križ pomogao obitelji Čirković
12/04/2019

Koprivnica – Učenici volonteri Osnovne škole ‘Đuro Ester’ u  suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica, skupljali su školski pribor u svojoj školi na uspostavljenoj Volonterskoj točki. Ova humanitarna akcija provedena je u četvrtak, 11. travnja 2019. godine, a osmišljena je i predviđena u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’. Prikupljene donacije namijenjene su korisnicima Socijalne samoposluge.

Učenici Osnovne škole ‘Đuro Ester’ pokazali su veliko srce te su donirali veliki broj bilježnica, olovaka, pernica, bojica, geometrijskog pribora te više od 10 školskih torbi.

Sav će školski pribor biti razvrstan i složen u školske pakete te će biti podijeljen djeci korisnika Socijalne samoposluge što će im olakšati i uljepšati školske dane.

Veliko hvala našim vrijednim malim volonterima koji su prisustvovali ovoj humanitarnu akciji, koordinirali i u svemu pomagali te svim učenicima koji su donirali školski pribor.

Gradsko  društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima  Gradom Koprivnica, koprivničkim osnovnim školama ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije ‘Rad na dar’ već 12 mjeseci provodi projekt ‘Volimo volontiranje’ financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ʹUčinkoviti ljudski potencijaliʹ 2014. – 2020).

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content