U Osnovnoj školi „Đuro Ester“ akcija prikupljanja odjeće u sklopu projekta „Volimo volontiranje“

U shopping centru SUPERNOVA prikupljeno 260 kilograma hrane i 58 komada higijenskih potrepština
19/01/2019
U Osnovnoj školi „Đuro Ester“ prikupljeno 156 kilograma odjeće
25/01/2019

Koprivnica – Učenici Osnovne škole „Đuro Ester“, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica, organiziraju akciju prikupljanja donacija odjeće u svojoj školi. Akcija je osmišljena u sklopu projekta „Volimo volontiranje“, a sve donacije namijenjene su za naše sugrađane u socijalnoj potrebi.

Akcija se održava u četvrtak 24. siječnja 2019. u vremenu od 7:45 do 8:30 te u popodnevnoj smjeni od 13:15 do 14:10. na Volonterskoj točki u OŠ „Đuro Ester“ gdje će članovi volonterske grupe dijeliti letke svojim kolegama učenicima i nastavnicima kako bi ih potaknuli da se uključe u aktivnost i učine dobro djelo donacijom barem jednog komada odjeće.

Sve donacije koje se prikupe biti će podijeljene korisnicima Socijalne samoposluge u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica.

Projekt „Volimo volontiranje“ provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Gradom Koprivnica i koprivničkim osnovnim školama „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „A. N. Gostovinski“ , a financiran je u sklopu Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.166.365,04 kn.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content