U shopping centru SUPERNOVA prikupljeno 260 kilograma hrane i 58 komada higijenskih potrepština

Na akcijama dobrovoljnog darivanja krvi u siječnju darivatelji krvi dali 458 doza!
18/01/2019
U Osnovnoj školi „Đuro Ester“ akcija prikupljanja odjeće u sklopu projekta „Volimo volontiranje“
24/01/2019

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa  Koprivnica je u subotu 19. siječnja 2019. godine organiziralo i provelo još jednu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u shopping centru SUPERNOVA. Uz svesrdnu pomoć  volontera koji su i ovaj put dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca, ukupno je prikupljeno 260 kilograma raznih prehrambenih namirnica te 58 komada higijenskih potrepština!

Sve donacije naših sugrađana, koji su još jednom bili široke ruke, biti će podijeljene našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je potrebno. Ovim putem također pozivamo sve one koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Akcija je organizirana u sklopu projekta “Volimo volontiranje”  financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020.), a provodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole “Đuro Ester”, “Braća Radić” i “Antun Nemčić Gostovinski” te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content