U Osnovnoj školi „Đuro Ester“ prikupljeno 156 kilograma odjeće

U Osnovnoj školi „Đuro Ester“ akcija prikupljanja odjeće u sklopu projekta „Volimo volontiranje“
24/01/2019
Predsjednici koprivničkog i županijskog Crvenog križa na sastanku u HCK
28/01/2019

Koprivnica – Učenici Osnovne škole „Đuro Ester“, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica, prikupljali su odjeću od svojih kolega i prijatelja učenika i nastavnika na Volonterskoj točki u svojoj školi. Akcija prikupljanja osmišljena je u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’, a sve donacije namijenjene su za socijalno potrebite sugrađane.

Vrijedni mali volonteri marljivo su u četvrtak, 24. siječnja 2019. godine., prikupljali donacije i odlagali u košaru sve donirano. Njihovi plemeniti školski prijatelji i kolege bili su vrlo darežljivi te donirali oko 156 kilograma odjeće.

Sve će donacije biti podijeljene korisnicima Socijalne samoposluge.

U ime Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, partnera u projektu i naših vrijednih volontera zahvaljujemo svima na ovoj nesebičnoj gesti humanosti i solidarnosti!

Projekt „Volimo volontiranje“ provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Gradom Koprivnica i koprivničkim osnovnim školama „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „A. N. Gostovinski“ , a financiran je u sklopu Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.166.365,04 kn.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content