U Osnovnoj školi ”Antun Nemčić Gotovinski” akcija prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u sklopu projekta ”Volimo volontiranje”

GD CK Koprivnica sudjelovalo u manifestaciji ‘Hrvatska volontira’
23/05/2019
Prijemi u podmladak Crvenog križa održani i u općinskim školama
27/05/2019

Koprivnica – Učenici Osnovne škole ”Antun Nemčić Gotovinski”, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica, organiziraju akciju prikupljanja donacija prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u svojoj školi. Akcija se održava u ponedjeljak 27. svibnja 2019. u vremenu od 7:30 do 9:00 sati te u popodnevnoj smjeni od 12:20 do 14:20 sati na Volonterskoj točki u OŠ ”Antun Nemčić Gotovinski” gdje će članovi volonterske grupe dijeliti letke svojim kolegama učenicima i nastavnicima kako bi ih potaknuli da se uključe u aktivnost i učine dobro djelo donacijom jednog prehrambenog proizvoda ili higijenskih potrepština.

Sve donacije koje se prikupe biti će podijeljene korisnicima Socijalne samoposluge u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica.

Projekt „Volimo volontiranje“ provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Gradom Koprivnica i koprivničkim osnovnim školama „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „A. N. Gostovinski“ , a financiran je u sklopu Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.166.365,04 kn.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content