U KTC-u u Koprivnici održat će se 16. akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

Nova edukacija interventnih timova
03/09/2018
Obilježavanje Svjetskog dana prve pomoći u shopping centru SUPERNOVA
07/09/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i ovaj mjesec nastavlja s akcijama prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta Volimo volontiranje, a koje se provode u trgovačkim centrima na području grada Koprivnice. Stoga će i ove subote 8.rujna 2018. godine volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Udruge volontera Koprivničko-križevačke županije ”Rad na dar” prikupljati donacije prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u koprivničkom Robnom centru KTC u ulici Ivana Česmičkog od 09 do 13 sati.

Ovim putem pozivamo naše sugrađane da se odazovu akciji te doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine kako bi se u Socijalnoj samoposluzi moglo nastaviti s redovnim podjelama paketa korisnicima na tjednoj bazi. Trenutno nam nedostaje: brašno, riža, sol i raznovrsna prehrana (juhe u vrećicama, marmelade, kava, keksi…). Doniranjem navedenih namirnica možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući svoju dobru volju i humanost. Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice i to osobe starije od 60 godina i radno nesposobni. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, koje i naknadno mogu donijeti u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7.

Projekt ‘Volimo volontiranje’ financiran je iz Europskog socijalnog fonda, a provodi ga Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Gradom Koprivnica i koprivničkim osnovnim školama ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content