U Kauflandu prikupljeno više od 1700 kg prehrambenih namirnica za Socijalnu samoposlugu

U 2019. godini prikupljeno 5711 doza krvi!
13/12/2019
U shopping centru SUPERONOVA prikupljeno 144 kilograma hrane i 52 komada higijenskih potrepština
17/12/2019

KOPRIVNICA- U sklopu ‘Tjedna solidarnosti’ od 8. do 15. prosinca 2019. godine, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Kauflandom organiziralo je i provelo akcije prikupljanja namirnica za potrebe Socijalne samoposluge pod nazivom ‘Vaš dar za pravu stvar’ u kojima su volonteri dijelili letke s popisom potrebnih namirnica i prikupljali donacije od kupaca. Ukupno je prikupljeno 2649 komada odnosno 1760 kg prehrambenih namirnica i 330 komada higijenskih potrepština.

Sve donacije koje su prikupljene od velikodušnih kupaca podijelit će u Socijalnoj samoposluzi, obiteljima s područja grada Koprivnice, prema određenom rasporedu. Još jednom se zahvaljujemo svima onima koji su podržali ovu akciju i omogućili da i dalje nastavljamo pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija te svakodnevno punili košaricu  kako bi se njihovim sugrađanima osigurale osnovne prehrambene namirnice i higijenske potrepštine.

Također pozivamo sve one koji žele donirati prehrambene proizvode i higijenske potrepštine, a nisu bili u mogućnosti doći u Kaufland, da ih mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radić 7, svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

 

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content